keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Trashion is fashion

Ensinnäkin, suuri kiitos mielenkiinnostanne blogiani ja edellistä postausta kohtaan. Vierailijamäärä täällä oli ennätyksellinen, erityisesti yhden päivän aikana, jolloin kävijöitä oli 723 kpl! Olen häkeltynyt!

Sitten päivän aiheeseen: Trashion korvakorut! Trashion sanahan tulee sanoista trash ja fashion, daa-a. Trashion tuntuu olevan IN, ainakin, jos edellisiin itsenäisyyspäivän linnan juhliin kiinnitti enemmän huomiota, trashionista puhuttiin paljon. Onko trashion aina fashionia, enpä tiedä, mutta siitä se ajatus kuitenkin lähti - pikkujouluhuumassa, viime vuoden loppupuolella ja varmasti vaikutteina myös koko trashion hypetys. Tällä kertaa pikkujouluhuumalla ei tarkoiteta niitä etukäteisvalmisteluja, vaan nimenomaan niitä jälkimaininkeja :). Eli Sangre de Toro -korvakorut


maanantai 2. helmikuuta 2015

Helminauha-matto

Pitkään jonossa ollut Helminauha-matto pääsi koukulle yllättävän kylppärituunauksen myötä. Pitkään on myös ollut suunnitteilla vessan/kodinhoitohuoneen sekä kaappien että seinien maalaus, joka saikin tuulta purjeisiinsa pitkän joulun ja uuden vuoden lomien jälkeen. Jo kaappien ovien valkaistuttua, minulle iski paniikki, että NYT se matto on saatava tuohon lattialle. Lopulta, kun seinätkin vaihtuivat aiempaa rauhallisempiin sävyihin, kokonaisuus näyttää hyvältä, vaikka onkin edelleen hieman kesken.

Helminauha -matto
Malli: Helminauha-matto, Lankava (entinen Kauhavan Kangas-Aitta)
Lanka: Trikookude (Kudekauppa)
Koukku: 10 mm (ja 8,0 mm molemmissa päissä)
Menekki: 2,9 kg
Koko: 85 x 135 cm
*muoks. poikkeuksena ohjeeseen, virkkasin kerroksen kiinteitä silmukoita koko maton ympäri reunan siistimiseksi.



Tunnelmallisia talvi-illan virkkaushetkiä

Ja ei, en vieläkään ole saanut kaikkia joululahjoiksi annettuja edes kuvattua, joten nekin tulen vielä esittelemään täällä, toivottavasti ainakin ennen juhannusta ;).